Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Meg lehet oldani igy a kábeleket?

Meg lehet oldani igy a kábeleket?

Figyelt kérdés
lehet h nagy baromság amit most kérdek, de létezik e olyan szerkezet (talán elosztónak kéne nevezni:))amibe bedugom a netkábelt és a másik végén kivezetem a netet egy egyszerű usb kábellel ?

2013. jan. 27. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb lenne ha azt mondanád el hogy milyen eszközzel neteznél és megmondjuk ha lehet akkor hogyan.
2013. jan. 27. 10:21
 2/7 A kérdező kommentje:

egy xperia p-re szeretném csatlakoztatni. :)

nem egyszerű a dolog mert a router nem tudja szórni a wifit. (cserére vár) a laptopot meg elvitte bnőm pár napra.

a mobilnet korlátomat meg már átléptem kb 200%al

wifit meg nem tudok fogni a környéken sehol csak olyat ami l van kódolva

2013. jan. 27. 10:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Van olyan rooter, amire USB-vel is lehet csatlakozni, USB -> Ethernet átalakító az biztosan van, én használtam is, nincs kizárva hogy létezik , de nem fogsz egyszerűen találni, ha mégis, akkor a fogadó eszköznek driver-re lenne szüksége, na az meg már 100 % hohy nincs megírva az androidra. Szóval hidd el, nem tervezték vezetékesre ezeket a telókat, akkor kitalálnák a mini RJ45-ös csatlakozót. :-)
2013. jan. 27. 10:55
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
2013. jan. 27. 11:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, itt egy csodabogár, de hogy mire jó???....

[link]

2013. jan. 27. 11:00
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. ezt a vaterás dolgot meg majd kipróbálom. :)
2013. jan. 27. 11:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok: A vaterás szerkezet az amiről beszéltem, USB-t alakít RJ45-re, vagys hálózati csatlakozóra, ez gyakori igény ha tönkremegy például az RJ45 csatlakozó. De te fordított dolgot akartál. De... és itt a de. Mint Látod, USB átalakítható hálózati kimenetre csak program kérdése. Épp azt bizonyítja, hogy elég volna az USB kimenetet a telefonodra csatlakoztatni, és egy program ami eléri a hálózatot. De ilyen nincs éppen. :-( De lehet hogy mégis van, keresgélj. :-)
2013. jan. 28. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!