Meg lehet-e oldani valahogy, hogy a wifi a telefont ne mobilként, hanem gépként "lássa"?
Olyan megoldás kéne (már ha létezik) amit a telefonon (androidos) tudok beállítani, mert igazából a suliban tiltották le a mobilokat a wifiről...
(és most nem kérem szépen majd az olyan kommenteket, hogy az iskolában tanuljak, mert pont nem én vagyok az akinek ezt mondani kéne)
Köszönöm a válaszokat előre is :)
Nem biztos, hogy megoldható, ha azt csinálták, hogy csak adott azonosítóval rendelkező PC-ket, mobilokat engednek fel a wifire. Ebben az esetben ha te nem vagy a listán rajta akkor buktad.
Erre csak egy szoftver megoldás létezik, a kartonsör.
Amit a rendszergazdánál kell telepíteni :)
ez egy hülye duma , nincs olyan szűrés hogy külön szűrjék a mobilokat és laptopokat.
Valószínű hogy MAC cím alapján szűrnek és csak azt engedik fel a hálózatra akinek be van állítva a mac címe !
Én ugyan ezt mondtam:
"hogy csak adott azonosítóval rendelkező PC-ket, mobilokat engednek fel a wifire"
Azonosító = MAC csak nem akartam ezt írni, hátha a kérdező nem tudja mi az.
PC-ket, mobilokat = minden felengedni kívánt PC és mobil MAC azonosítója rákerült az engedélyezett listára. Nem kell őket megkülönböztetni, csak engedélyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!