Xp megoldaná a problémát?
Következő a helyzet:Van egy gépem (Asus p5ql-cm alaplapon van egy pentiuma dual core E5200 2x 2,50 ghz cpu
2x1gb Kingmax 800mhz memória kártya
és egy Ati Radeon Gigabyte HD 4670 1gb ddr3 -as videokártya.)
Kb 3 éves a gép.Valami miatt nem ugy viszi a win 7 32 bit-et ahogy kellene,új korában nem volt gond vele de mostanában mintha sok ramot enne valami miatt. többszöri újratelepítéssel sem javult.
Internet + játékra van használva.Euro truck simulator 2 akadozva megy rajta ami eléggé idegesítő.A win 7-em sajnos nem a leg "eredetibb".Viszont van egy eredeti Xp-m.
Lenne értelme vissza rakni rá az xp-t ?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Akkor szerinted lehet, hogy valamelyik hardver haldoklik? lehetséges ezt valami programmal itthon megnézni?
Egyébként sokszor csinál olyat is hogy hogy gondol egyet és alvó üzemmódba áll,onnan pedig nem nagyon tudom feléleszteni csak ha kikapcsolom és várok 5-10 percet majd be. Nem tudom mi lehet :S
Na meg ma csinált olyat hogy játszottam, befagyott a játék kilépett és windows egyszerű témára váltott. ezt sem értettem...
Köszönöm a válaszodat TOMAZIA19!
Az a gond hogy Debreceni vagyok és kicsit messze van ide Szombathely :(
egyébként "állítólag" nincs hardveresen baja,kipróbáltam rajta a windows 8-at ami még gyorsabban futott(kevesebb ramot evett és gyorsabban reagált a parancsokra)
Most egy Home Premium windows 7-et raktam fel kicsit mélyebben beállítgattam(Aero és felesleges szolgáltatásokat kikapcsoltam) igy már elfogadható a gyorsasága...lekellett mondani a külső megjelenésröl.
Csak kicsit furcsának találom hogy ezen a konfigon, ilyen gyengén muzsikál aeroval a win7 :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!