Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minimum milyen gép kell Win7 hez?

Minimum milyen gép kell Win7 hez?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Azt szeretném megtudni, hogy min. milyen gép kell, hogy akadásmentesen fusson a win7.

Válaszokat előrre kösz.

2013. jan. 26. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:

1 GB Ram mindenképp, de inkább 2 vagy több.

2 GHz körüli 1 magos processzor (enyém kicsit kevesebb, de még megy rajta), vagy bármilyen több magos (mostanában olyanokat árulnak legtöbbször).

HDD-ből legalább 40 GB (elég sokat foglal, meg gondolom kell a hely másra is),de inkább több.

Én 320 GB-vel teljesen megvagyok.

Tehát: Ha új gépet veszel, azon futni fog, használt esetén nagyjából 4-5 évesig (bár ez attól függ, hogy mennyire számított korszerűnek újkorában.

2013. jan. 26. 16:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Pentium(R)Dual-Core CPU

E5400 @ 2.70GHz

972MB Ram

De ezen a héten lessz még bele rakva 2gb ram. HDD ből 300 gb-om van. Ezen így futni fog? Am nem régi gép.

2013. jan. 26. 17:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Ram bővítés után röhögve el fog futni rajta.. Én egy Dual Core T2390 1.8Ghz, 2GB Ram, Geforce 8400M GS vga laptopon használok Windows hetet már több, mint egy éve és tökéletesen megy rajta.. (y)
2013. jan. 26. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem egy egyszerű gépem van, (nem játék céljából)

OP: Windows 7 Ultimate

RAM: 2gb

CPU: 1.8GHZ

VGA: 512mb

HDD: 500mb

És lazán akadás mentesen el fut

2013. jan. 26. 19:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
2013. jan. 26. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!