Hgabort kérdése:
Sony Vaio S13 nem talál op rendszert, miért lehet?
Figyelt kérdés
Sony Vaio S 13 notebook 2 hónapos sincs még. Eddig Win 8 volt rajta, most Win 7-t raktam rá, install ok, utána jöttek a saját programjai... Ezután akku hibát jelzett, majd leállt! Ezután újraindítottam, de megint akku hiba. Utána bekapcsolásnál nem bootol be, azt írja, op rendszer nem található! Van valakinek valamilyen ötlete? SOS! Köszönöm!
Amerikai a gép így szervíz egyenlőre kilőve!
2013. jan. 25. 19:56
1/1 anonim válasza:
Ha jól értettem telepítés közben lekapcsolt a gép, valószínű egy új telepítés hálózatról üzemelve megoldja a problémádat, esetleg valami live linux lemezzel megnézném hogy a hdd rendben van e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!