Mitől fagy le a gépem?
Figyelt kérdés
Kiszámíthatatlan időközönként le szokott fagyni a gép pl:internetezés vagy filmnézés közben.Játék közben soha nem fagyott le.Csak újraindítással tudom helyrehozni...Mitől lehet ez?2013. jan. 24. 11:35
1/19 anonim válasza:
Hibás program esetleg tápegység probléma. Milyen tápegységed van? (a gép többi paraméterét sem lenne haszontalan leírnod)
2/19 A kérdező kommentje:
alaplap: ATI Radeon Xpress 200 (csak ennyit tudok róla)
cpu: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200)
memória: 2048 MB (DDR2-667 DDR SDRAM)
videókártya: GeForce GT 430
táp: Liteon 250 w psu
hangkártya: Ati SB 450
vinyó: ST3160812AS Ata Device 149 gb
bocsi ha rosszul irtam de nem vagyok 1 számítógép zseni..:)
2013. jan. 24. 12:14
3/19 Vortrex válasza:
Van hogy tönkrement HDD okozza, a piros lámpa nem szokott mereven világítani, amikor lefagy? Mert ez olyan hiba, hogy a játékot egyszer beolvassa a memóriába, onnan szépen fut, amikor meg jobban kell a merevlemez használat megakad és lefagy az egész...
De okozhatja túlmelegedés vagy ritkább esetben karbantartási gondjai vannak, ez egy remek karbantartó progi [link] megpróbálhatod lefuttatni rajta
4/19 anonim válasza:
Szerintem táp, nekem random újra indul lite on táppal...
6/19 anonim válasza:
#5: ezt mire alapozod? Ha instabil az áramellátás, akkor bármi megtörténhet, sőt még az ellenkezője is!
7/19 A kérdező kommentje:
Pár hónapja volt hogy elromlott a táp és a régi táppal is ugyan úgy lefagyott a gép mint most.
2013. jan. 24. 16:01
8/19 anonim válasza:
Akkor lehet a táp valaminek túlfeszt küldött és amiatt van a probléma.
9/19 A kérdező kommentje:
Proci vagy videókártya esetleg nem lehet szerintetek?
2013. jan. 24. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!