Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek így menne rajta a...

Szerintetek így menne rajta a Win7?

Figyelt kérdés

Na szóval, XP-m van,(tettem rá Vista skint) de kiírták nekem a Win7 Ultimate-et. Viszont nem menne rajta, mert nincs elég kapacitása a gépemnek. Szerintetek, ha újraformázza a winchesteremet (egy rendszergazda,ismerősünk), akkor tudnám telepíteni rá?

Vagy venni kéne újat? Ha igen, hány GB-osat ajánlanátok? Mert szeretnék játszani rajta. (Sims3, Metin 2, Counter Strike stb) Nekem a 32 bites XP fut a gépemen.

Bocsi, ha hülyének tűnök, de ehhez a részéhez nem igazán értek, de mindenképp szeretném, ha menne rajta a Windows 7.

2013. jan. 23. 15:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ó igen, és nekem fontos lenne a gyorsaság... ha ezen a RAM-on lassan megy, akkor újat, egy nagyobbat kéne vennem ahhoz,hogy gyorsan fusson rajta,igaz?

És köszönöm az eddigieket,meg hogy időt szántál rám.

2013. jan. 24. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!