Szerintetek így menne rajta a Win7?
Na szóval, XP-m van,(tettem rá Vista skint) de kiírták nekem a Win7 Ultimate-et. Viszont nem menne rajta, mert nincs elég kapacitása a gépemnek. Szerintetek, ha újraformázza a winchesteremet (egy rendszergazda,ismerősünk), akkor tudnám telepíteni rá?
Vagy venni kéne újat? Ha igen, hány GB-osat ajánlanátok? Mert szeretnék játszani rajta. (Sims3, Metin 2, Counter Strike stb) Nekem a 32 bites XP fut a gépemen.
Bocsi, ha hülyének tűnök, de ehhez a részéhez nem igazán értek, de mindenképp szeretném, ha menne rajta a Windows 7.
Amúgy beírtam a kódot, amit mondtál. Ezt adta ki:
Processzor: Intel (R) Celeron (R) D CPU 3.33 GHz
Memória: 1528 MB RAM
(ezek a fontosabb dolgok gondolom)
És szerintetek mire utalhat az,hogy minden személyes holmim a C: meghajtón van, mert amikor a D:-n volt attól belassult a gép?://
Szerintem ez nem normális....
Hát, a C:-ről mindent rátettem 2 pendrive-ra. (total commander, program files, stb. mindent.)
Ennyi lenne az egész?
Hogy aztán bedugom a pendrive-ot és visszahelyezem őket?
Amúgy Sims pl. a D:-n van. Azt is mentsem le? Mert nekem .iso fájlban küldték, és egy óra amíg rámásolja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!