Hackerek Programozók válaszoltok?
Tudom hogy hosszú de kérlek gondolkodjatok el rajta és válaszoljatok.
Sziasztok. Az lenne a nyagy kérdésem hogy amikor valaki feltesz egy kérdést hogy pl:"Hogyan legyek hacker?"
akkor mindenki nyomja a rizsát hogy az nem megy egyik napról a másikra meg ilyesmik. Namármost én pl szeretnék hacker lenni. Tudom mi kell hozzá. És gőzerővel tanulok programozni is és minden mást ami kell. De senki sem születik zseninek a hacker is kitanulja valahol a dolgot. De szeretné az ember megtanulni. De ha senki nem mond használható infót akkor hogy tanuljon?
Ez tényleg nem egyszerű.
A hacker szórakozásból és érdeklődésből tanul meg hackerkedni, kiismeri a programokat, weboldalakat és alkalmazza a tudását.
Én pl megtanultam programozni, webszerkesztést tanúltam(php, html stb) és most tudok jó kis programokat írni weboldalakra, azoknak a feltörésére.
Hiába tanulsz ha a logikát nem fogod érteni, elég jól kell gondolkodnod ahhoz hogy hacker legyél, hackernek nem tanulni hanem születni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!