Mért lassú a laptopom? Na szóval: mikor bekapcsolom olyan 15 percig kitümően működik, de úgy 15 perc múlva befagy, rá megyek 1 képre 10 perc mire kijön, szóval nagyon lassú lett. Ezt mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Virusirtó nem mutat virust. Ha számit akkor a laptop:lenovo g780.2013. jan. 21. 20:08
1/6 anonim válasza:
Talán túlmelegszik. Takarítsd ki
2/6 A kérdező kommentje:
hogy érted azt hogy takaritsam ki? a port vagy a játékokat? :D
2013. jan. 21. 21:09
4/6 A kérdező kommentje:
szerintem attól nem mert csak most karácsonykor vettem.
2013. jan. 22. 16:23
5/6 anonim válasza:
Akkor valami nagyon foghatja a gépedet. Feladatkezelőben látsz ilyenkor extrém dolgot?
Milyen progit indítasz el amikor előjön a hiba?
6/6 A kérdező kommentje:
nem megyek bele semmibbe.csak felkapcsolom,várok és lassú.azon gondolkoztan hogy kitörlök belle mindent szóval formázom csak nem tudom hogyan kell :D leírnád? csak szlovákul kéne mer szlovák a gép is :( ja és hogy lehetne magyarositani átinstalállás nélkül?
2013. jan. 23. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!