Segítenél Facebook-kal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ha letiltom, hogy lássák egymást az ismerőseim, attól még a rendszer felajánlja nekik lehetséges ismerősnek az ismerőseim ismerőseit?
Remélem, érthető volt.. :)
2013. jan. 21. 17:59
1/3 anonim válasza:
Te azt nem tudod szabályozni hogy az ismerőseid kit jelölhetnek be ismerősöknek.
2/3 A kérdező kommentje:
Úgy látom, nem voltam érthető.
Tehát:
Letiltottam azt a funkciót, hogy az én ismerőseim láthassák egymást.
Pl nem láthatja egymást az oldalamon Leó és Ödön.
De vajon Leónak felajánlja a rendszer ismerősnek Ödön ismerőseit?
2013. jan. 21. 18:19
3/3 anonim válasza:
Azt látja hogy te a közös ismerősük vagy, de a profilodról nem tud rámenni az ismerősökre, így nem látja hogy hány ismerősöd van és kik azok, de Leó bejelölheti Ödön-t, ha kiadja neki ajánlott ismerősökbe, és mutatja neki hogy X közös ismerős van (köztük te is), tehát igaz amit először írtam, hogy te nem tudod befolyásolni hogy ki kit jelölhet be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!