Hogyan tudok más gépjére rácsatlakozni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 21:43
1/11 anonim válasza:
Úgy, hogy ő is tudjon róla és engedélyezze? Ha igen akkor TeamViewer nevokat ha megadja akkor simán te irányítod a gépét. Pl. én így raktam fel öcsémnek a WOW-ot, amikor vagy 50 km-re voltunk egymástól. Még a játékba is be tudtam lépni, csak nagyon laggolt.
3/11 anonim 

válasza:

a windows távoli asztal programját is használhatod.
csak akkor tudnod kell a rendszergazda jelszavát vagy egy másik fiók jelszavát.
és a teams tényleg jó énis azt használom
4/11 anonim 

válasza:

Ne erőlködjetek már.Tuti,hogy titokban szeretne más gépében kotorászni.
5/11 A kérdező kommentje:
hát és ha ugy akkor hogyan?
2009. aug. 31. 10:41
6/11 A kérdező kommentje:
vagy azzal a team vieweerl hogyan?letoltottem megattam a ip-t de nem csinált semmit :(
2009. aug. 31. 10:48
7/11 anonim válasza:
Teamviewerrel csak úgy lehet ha másnak is fel van rakva és el van indítva és ő adja meg az ID-t és nem az IP címet. Úgy ne lehet, hogy ő nem tud róla és nem adja meg. Ha titokban szeretnéd akkor...no comment.
8/11 A kérdező kommentje:
ID-t hol nézem meg?:O
ám ugy bonyolult ha nemtud rola?
2009. aug. 31. 11:16
9/11 anonim válasza:
Mit akarsz te az ő gépén? Amúgy ha nem tud róla az illegális sztem. Nem tudom, hogy kell, nem vok hacker.
10/11 A kérdező kommentje:
énse..de h nézem meg a ID-t?S:S:mer az néku nemtuom megcsin
2009. aug. 31. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!