Mi értelme a tabletoknak? Amikor ott vannak a netbookok, notebookok amik sokkal jobbak?
Könnyebb vele ágyban henteregni, nem kell figyelni, nehogy letakarja a hűtés nyílásait. Többet tud mint egy e-book olvasó, cserébe nem e-ink. Elvileg könnyebb tartogatni buszon, akárhol mint egy 15"-os notit. Teszem azt ha várnom kell valahol valakire egy félórát-órát, inkább venném elő olvasgatni, böngészni mint a notit. Meglehetősen könnyűek, hdd híján nem kell vele annyira finomkodni.
Az olcsóbbaknak látom értelmét, a 70e-100e-es tabok irreálisan túlértékeltek.
kis idő múlva a tabletek ki fogják szorítani a laptopokat
ja és előző pont az olcsó tabok-nak nincs értelme
Az olcsó taboknál azon kevesekre értettem amik normálisan vannak összerakva és a support is érdemleges.
A notikat biztos nem fogják kiszorítani. A netbookat inkább. Azért egy tab nem nagyon versenyezhet a 15"-os egy képernyő mérettel.
Persze ez utóbbi erősen egyénfüggő! :)
azért egy notebookon netbookon vagy ultrabookon sokkal jobban lehet dolgozni és egy ultrabook vagy netbook igazán praktikus
én valahogy rosszul vagyok a tabletektől
"Mi értelme a tabletoknak?"
Semmi. Az, hogy megvegyél egy újabb tök felesleges eszközt, amire semmi szükséged az élethez. Persze ezt bármire lehet mondani, de az okostelefon és a laptop legalább alkalmas egy csomó dologra, a tablet semmire se igazán. Írni nehéz rajta, filmnézéshez kicsi a képernyője, telefonnak nagy. Azért találták ki, mert valamit mindig el kell adni, még ha teljesen felesleges, akkor is. A rengeteg reklámmal megteremtik a divatot, sok ember meg birkaként fut megvenni, nem gondolva arra, hogy tök felesleges, hogy a rabszolgaként nehezen megkeresett pénzét mire költi, hogy a környezetnek mennyi kárt okoz egy ilyen felesleges vacak, valamint, hogy az élet ezeken a ketyeréken kívül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!