Windows XP-ben mit kell átírni hogy ne csak Microsoft-os témát tudjak használni?
Sziasztok az lenne a gondom hogy eddig mindig haverral installáltattam újra az XP-t amikor tönkre ment a gép de mivel ő elköltözött erre nincs lehetőségem, ugyan szereztem egy XP telepítőt de az van hogy amikor ő rakta újra bármilyen témát tudtam használni most ha meg felrakok valamilyent ugyan az ikonok hangok meg a háttér és a kurzorok a téma cuccai lesznek de a tálca meg a start menü nem, hanem az a klasszikus windows-ra vált át és tudom hogy valamilyen fájlt kell megbuherálni vagy rendszerleírót. Aki tud az kérem segítsen ugyanis az alap XP Témát már kicsit unom, a válaszokat előre is köszönöm.
Itt egy kép hogy milyen ha nem microsoftos témát aktiválok:
Ez azért van mert a windows XP-nek nemugyanaz a telepítője amit felraktál nekem is ez volt
ha témát akarsz rakni szedj le egy olyan programot hogy Styler
ezzel a programmal tudod változtatni a témát de ehez is le kell szedni
A stylert innen tudod leszedni:
A témákat meg:
és még:
és még innen is:
én az utolsóból a 8-ast használom
írj ha valami nemmegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!