Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Win8ról ingyen lehet xbox360as...

Win8ról ingyen lehet xbox360as játékokat játszani?

Figyelt kérdés

Elérhető az xbox360 games és onnan azt irja inditás xbx360ról.Szoval ha veszek egy xboxot akkor ingyen letudom szedni a microsoft fiokommal a játékokat a gépre?

Vagy hogy müködik ez?

2013. jan. 12. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
nem lehet windows-on box-os jatekokkal jatszani.
2013. jan. 12. 20:25
 2/4 anonim válasza:

Bár nekem nincs xboxom, de szerintem ez úgy működik h a gépről megrendelheted, és az xbox a következő indításnál letölti. De természetesen fizetni kell a játékokért.

SZERINTEM

2013. jan. 12. 20:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt irja inditás xbox360ról tehát automatikusan inditaná a játékot ha rálenne kötve az xbox
2013. jan. 12. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Ember most komolyan mondod?

NEM,NEM LEHET INGYEN.

Azért írja ki "ott" a my gamesnél mert játszottál vele,és azt elindíthatod de kéri a lemezt ha lemezes vagy ha megvetted marketplaceről akkor elindítja egyből.

De ha win8ról böngészed a market place-n milyen játékok vannak boxra akkor win8-ról pl. tablet pc-ről megveszed leszedi a pénzt a bankkártyádról és letölti xboxra..

Ennyire nehéz?

Ha xbox360-on marketplacen fizetni kell a játékokat szerinted ingyen fent lenne win8-as marketplace-n?-_-

2013. jan. 13. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!