Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám beüzemeltetni a...

Hogyan tudnám beüzemeltetni a Super Nintendomat az új TV-men? /többi lent/

Figyelt kérdés
Még kb. 2 éve kaptam karácsonyra Anyámtól, és most megjött a kedvem a Super Nintendómhoz. És azt gondoltam, hogy bedugom bekapcsolom és játszhatok is. De nem. -.-" Átraktam a külső izére, amin az UPC is megy, és a TV-re is, de nem jött be. Finomhangoltam többször is, külön teljeset meg gyorsat is, auto-t is kézit is, de semmi. Nekem egy Samsung (kézikönyv alapján) Egy LE32D400, vagy egy LE32D403, vagy egy LE40D503 TV-m van. Ez a 3 van benne. Hogy a p*csába kell megoldani? Nagyon idegesít, hogy túl bonyolítják a dolgokat. Mér' nem bírják megcsinálni, hogy bedugom és megy is?

2013. jan. 19. 21:47
 1/1 anonim ***** válasza:
a upc media box kikapcsolt állapotban továbbítja a scart bemenetre kapott jelet, így próbáld meg
2013. jún. 13. 15:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!