Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért teszi ki így? (lent)

Miért teszi ki így? (lent)

Figyelt kérdés
tudom nem nagy dolog de mér van az ,hogy ha más tölt fel képet iphone-ról akkor iOS ként jelzi nekem pedig csak simán mobil használatával (nekem is iphone-om van)

2013. jan. 19. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Értem, és így nem megy a rajulás, hogy neked szifonod van.
2013. jan. 19. 16:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Talán mert a tiéd nem igazi iPhone? Hol vetted, használtan?
2013. jan. 19. 17:12
 3/8 A kérdező kommentje:
nem használtam vettem.t-mobile-ba vettem
2013. jan. 19. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Tök mindegy, egy iphone meg egy kamu iphone között még egy csecsemő is kiszúrja a különbséget.
2013. jan. 19. 18:09
 5/8 anonim válasza:
kívánom hogy ez legyen a legnagyobb problémád az életben de tényleg!
2013. jan. 20. 15:06
 6/8 Kutyus70 ***** válasza:

Ez nem feltétlenül "rajulás", ha nem tudtok válaszolni a kérdésére, nos nem kellene bántani szerintem. Tudjátok mindenkinek van valamije amit szeret, amire talán még büszke is. Én is így vagyok az iPhone-ommal. De nem vágok fel vele, nem hadonászok vele, hogy mindenki lássa. Az viszont nekem is tetszik, ha néha megdícsérik, vagy esetleg az iPhone-ommal készült fotót megdícsérik.

Kérdező:

Maga a fotóalbumban nem láttam olyan lehetőséget, hogy közvetlenűl a facebookra tölthetnéd a fotót. Max. olyan van, hogy Tweet, azaz a Tweeter-re tudod, persze ha van fiokod. Ezért feltételezem használsz valamilyen szoftvert, aminek segítségével fel lehet lőni közvetlenül a facebookra. Na ez a szoftvert cseréld le valami másra, hiszen van vagy 1000 belőlük. Próbálj ki párat, biztosan akad majd egy, amelyik úgy tölti majd fel, hogy kijelzi az iOS-t is.

2013. jan. 22. 20:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Te is menőzöl a telefonoddal, nekem életemben nem esett jól, ha megdicsérték a telefonom, nem erre verem.
2013. jan. 22. 20:47
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi Kutyus70 má sikerült :)
2013. jan. 23. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!