Miért teszi ki így? (lent)
Ez nem feltétlenül "rajulás", ha nem tudtok válaszolni a kérdésére, nos nem kellene bántani szerintem. Tudjátok mindenkinek van valamije amit szeret, amire talán még büszke is. Én is így vagyok az iPhone-ommal. De nem vágok fel vele, nem hadonászok vele, hogy mindenki lássa. Az viszont nekem is tetszik, ha néha megdícsérik, vagy esetleg az iPhone-ommal készült fotót megdícsérik.
Kérdező:
Maga a fotóalbumban nem láttam olyan lehetőséget, hogy közvetlenűl a facebookra tölthetnéd a fotót. Max. olyan van, hogy Tweet, azaz a Tweeter-re tudod, persze ha van fiokod. Ezért feltételezem használsz valamilyen szoftvert, aminek segítségével fel lehet lőni közvetlenül a facebookra. Na ez a szoftvert cseréld le valami másra, hiszen van vagy 1000 belőlük. Próbálj ki párat, biztosan akad majd egy, amelyik úgy tölti majd fel, hogy kijelzi az iOS-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!