Mi a véleményetek az Acer laptopokról? Most szeretnék egy ilyet venni és láttam már pár helyen, de nem tudom h megbízható-e stb. Van olyan jó mint pl. Toshiba v. Hp compaq?
Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 17:42
1/4 anonim válasza:
Nekem kb:1,5 éve ilyen van.Elégedett vok vele.
2/4 anonim válasza:
Acer Aspire 5920G-m van elég jó kis laptop.Már nem kapható de mindenki azt mondja marha jó áron kaptam meg ahhoz képest amit tud.Szerintem a Toshibák is jók.Bár olyanom nem volt de azt mondják elég megbizhatóak.
3/4 anonim válasza:
Nekem Acer Aspire 5920-am van 1 éve. Most lett egy problémám vele. Amikor játszom, 10 játékból 9nél 5 perc után kb. elsötétül a képernyő és nem lehet vele semmit sem csinálni csak restartolni. Szerintem videokártya vagy alaplaphiba. Ezenkívül tökéletesen működik.
4/4 anonim válasza:
Nem jó: rosszul szellőzik,és az alaplaplja hamar tönkre fog menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!