Milyen a tumblröm?
Ha lefosozzátok, akkor kérlek, építő kritikákat is rakjatok mellé!:)
(lent a link)
Tucatoldalnak néz ki, hiányzik az egyedisége. A Tumblr elvileg arra való, hogy az általad készített témákat egy egyszerű felületen terjeszd, majd mások azt felkapva és megosztva népszerűsítsék. Ezzel tudsz te feliratkozókat és stabil látogatókat szerezni.
Az ilyen típusú oldal amit linkeltél, az csak annyiból áll hogy máshonnan össze vannak lopkodva a képek és bemásolva a tiédre. Ebben nincs munka, hiszen csak a CTRL+C/V van használva. A másik jellemző hogy "hipsterképes" a blog, azaz különböző elvont témájú animgifekkel van felpakolva. A másik tipikus jellemző hogy a tinilányok jelenleg ezzel próbálnak népszerűséget elérni, miután a facebookos idézetes oldalak ideje lejárt a túltelítettség miatt. Pár hónap, és ez lesz a Tumblr-profilokkal is, mert millió ilyen van már.
Tanács: csinálj saját tartalmat és azt tedd fel. Több munka van vele, mert kreativitás, idő és egy megfelelő program használata szükséges, de legalább elmondhatod hogy az a tiéd. Elképzelhető hogy ez is népszerű lesz bizonyos körökben amit most csinálsz (hiszen menő most ez a téma), de nem egy nagy élmény hogy nincs benne valós munka.
nekem tetszik. mondjuk én is azt ajánlom, hogy rakj fel legalább néhány saját képet. :) bekövettelek :) ez az enyém: [link]
én is szoktam reblogolni, meg mások képeit megosztani, de raktam fel pár saját képet. :)
köszönöm az első kommentelőnek és a másodiknak is.
Az elsőnek üzenem, hogy a rebloggolás nem egyenlő a lopással. Régen raktam fel saját képeket, de most elveszett a gépemről az összes fotóm. majd ha lesz, rakok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!