Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy akadályozzam meg, hogy...

Hogy akadályozzam meg, hogy bejusson a felhasználói XP fiókomba?

Figyelt kérdés

Tesóm valahogy mindig be tud lépni a jelszavazott XP fiókomba,hiába cserélgetem a jelszót.Nem mondja meg hogyan,csak hogy ért hozzá...nincs külön másik felhasználó,se vendég,se semmilyen.

Hogy csinálja? Hogy akadályozzam meg?

U.i.: P. Te P*cs!

2013. jan. 19. 00:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy belép?

Szuperbiztonságos winfos...

2013. jan. 19. 00:20
 2/8 anonim ***** válasza:
keylogger
2013. jan. 19. 00:22
 3/8 anonim ***** válasza:
A jelszót csak visszafejtéssel vagy keyloggerrel szerezheti meg. A keylogger valószínűbb de az ellen nem sokat tehetsz. Ha admin vagy akkor mondjuk kitilthatod az acc-ját vagy kivehted az admin group-ból, leszedheted a keyloggert, a privát dolgaidat berakhatod egy encriptált könyvtárba stb. Ha nem vagy admin akkor sajna ő az úr a háznál...
2013. jan. 19. 00:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha véletlen keylogger s nem tudod eltávolítani valamely oknál fogva akkor van két választásod:

1. Formázod a géped s levéded ahol csak lehet

2. (én ezt választanám): jobb lábbal csinálsz egy hardreset-et a tesódon

2013. jan. 19. 01:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Neki nincs acc-ja,ez az én saját gépem...ami jobb mint az övé,ezért lépeget be.nemtudom alapbol hogy használ progikat rajta,mivel csak az én accommal lehet belépni a rendszerbe...
2013. jan. 19. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor valszeg felrakott egy keyloggert a gépre. Szerintem tedd a következőt:

1. tegyél fel vírusírtót, futtass spyware check elleni progikat, szedd le amit talál

2. ez után változtass jelszót

3. ellenőrizd, hogy más acc ne legyen engedélyezve a gépen csak a tied, és tilstsd le a remote desktopot is

4. teljesen biztos vagy benne, hogy be is lép, vagy csak privát fieokat néz, esetleg email-eket olvas?

ps: event logban láthatod, hogy ki mikor lépett be

2013. jan. 19. 17:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak simán töltögeti rá a játékait amik az övén nem futnak...de majd akkor meglépjük ezt is....mocsadék :D
2013. jan. 19. 17:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Nos,az a helyzet hogy az elejétől kezdve Volt neki egy korlátozott acc-ja és nem tudott volna telepiteni semmi hülyeséget,viszont átállította az én acc-om és a sajátját tette meg rendszergazdának...ezt hogy csinálta? vszinüleg ekkor telepithette a keylogger-t..
2013. jan. 20. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!