Van egy Dell inspiron n5010 tipusu laptopom amihez eredeti windows 7 járt de ujratelepitettem egy cd vel és most ujraszeretném rakni rá eredetit hogayan csináljam?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 20:06
1/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen laptopom van, nekem is járt hozzá windows 7, de nem lehetett vele újra rakni, hiába lett vele babrálva több órát. Valószínűleg szervizbe kell vinni.
2/5 A kérdező kommentje:
Vicces vegye meg az ember aztán vigye el szervízbe hogy oda is fizessen -.-
2013. jan. 17. 20:22
3/5 anonim válasza:
Enyém lassan két éves, Telenoros. 3 év garancia van rá, szóval szerintem ha elviszed szervizbe nem kell fizess.
Amúgy a tiéd is nagyon hamar felmelegszik? Amikor filmet nézek vagy játszok konkrétan tűz forró lesz. De igazából már játszani se tudok. Bekapcsolom a gépet elindítom a játékot a gép 15perc után kikapcsol, pedig akkor még inkább csak langyos még a gép.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem játszok rajta sokat de amikor néha játszok akkor nagyon felmelegszik de nemkapcsol ki
2013. jan. 18. 05:44
5/5 anonim válasza:
Nekem is járt a laptophoz win7, azt mondták, hogy lemez se kell hozzá, mert a gépbe van "égetve" (én nem értek hozzá), és hogy van egy hosszú számsor amivel aktiválni lehet, ez a számsor a gép dobozán és/vagy a gép alján megtalálható. De hogy gyakorlatban hogyan kell csinálni, azt nem tudom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!