Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek kompletten össze...

Szerintetek kompletten össze rakott gépet vegyek vagy rakassak össze egyet, van rossz tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy gépet, de mivel inkább az össze rakatást ajánlja mindenki nem tudom eldönteni illetve még, hogyha porcit veszek sok különbség van mondjuk egy 4x2600-as és egy 2x3300as között?

2013. jan. 16. 19:14
1 2 3
 21/22 Rasta Joint ***** válasza:

Ez az összeállítás nagyon rossz ennyiért. Meg hihetetlenül drága az ipon.hu-hoz képest. Az alaplap 3 ezerrel, a processzor 3 ezerrel, a RAM 2 ezerrel, a merevlemez 3 ezerrel, a ház 3 ezerrel, a videokártya 5 ezerrel drágább, mint ipon.hu-n. Teljesítményben is rosszabb, mint amit ajánlottam. És ebben a gépben, amit az a bolti srác ajánlott egy neve nincs, olcsó tápegység van, ami akár tönkreteheti a gépet. Ne vedd meg!

A netes rendeléstől meg nem kell félni. Az ipon.hu nagyon megbízható oldal, mindenről kapsz papírt, fizetni meg csak akkor kell, miután kiszállították neked a gépet és átnézted, hogy minden rendben van-e. Szóval nem kell tőle tartanod. Azonos áron, teljesítményben és minőségben is jobban jársz, ha az ipon.hu-s összeállítást választod:)

2013. jan. 17. 16:28
 22/22 A kérdező kommentje:
okés, köszi, tényleg sokat segítettél/segítettetek
2013. jan. 17. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!