Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A számítógépemnek nincs...

Gyula9512 kérdése:

A számítógépemnek nincs hangja az mitől lehet? Pedig fel van rakva az illesztőprogran.

Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 00:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézd végig az össze lehetséges hibaforrást, a legevidensebbektől kezdve. Hangszóró be van dugva? Be van kapcsolva? (Ezt nem piszkálásból mondom, az ember figyelme általában elsiklik a túl egyértelmű dolgok felett.) Be van dugva rendesen? Hangerőszabályzó nincs lenémítva? Nem rossz a hangfal, vagy a kábele?
2013. jan. 16. 01:10
 2/3 anonim ***** válasza:

nekem olyan is volt még mikor 12-13 éves voltam, hogy elvitettem haveromhoz a kis pc hangszórót, mert nem szólt. visszaküldte, hogy jó, de még mindig nem szólt, és csak pár napra rá vettem észre, hogy le volt véve a hang a gépről:DD

egyébként én is felpakolok 2 drivert barátnőm gépén mire működni kezd (mostmár azért elmentettem)

2013. jan. 16. 08:34
 3/3 anonim ***** válasza:

:))

Most lett telepítve ? HD vga van?

2013. jan. 16. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!