Nem marad a gép készenléti üzemmódban, miér?
Pl. lehet hogy az egér ébreszti fel. Nekem otpikai rádiós van, azaz ha nem szedem ki belőle az akkut, akkor visszakapcsolja a gépet.
A BIOS-ban lehet állítani, hogy mire ébredjen a gép (USB, billentyű, hálózati, stb.), bár nem mindig működik (nálam sem), mert a win felülírhatja az ébredési infókat.
Amennyiben van tévékártya a gépben, annak a sheduler progija is felébreszti a gépet találomra. Csak a shedulert kell kikapcsolni ilyenkor.
Az eszközkezelőben nézd át mindegyik hardvert, és a tulajdonságok/energiagazdálkodás fülön vedd ki a pipát "Az eszköz felébresztheti a számítógépet" elől.
Ezután esetleg indítsd újra a számítógépet.
nincs tv kártyám, igy nem fenyeget az a dolog, illetve régebben jó volt a készenlétem,de uj win, meg a bios bütykölése után ilyen egy ideje, inkább ki szoktam kapcsolni a gépet...
kivettem a pipát,mindjárt tesztelem.
köszönöm a válaszokat
na jól el vagyok itt magamban :D de meg van a baj :D
miwel win7 vqan, az energia takarékosságnál kerestem a bajt, meg is találtam. és müxik rendesen minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!