Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan folytassam tovább a...

Hogyan folytassam tovább a telepítést?

Figyelt kérdés
Most töltöttem le a sims 3-at és amikor kicsomagoltam elő ugrott a MagicISO és onnantól nem tudok semmit légyszi segítsetek!Valaki letudná írni nekem pontról pontra h mit tegyek? mert még kezdő vagyok.:)
2009. aug. 28. 05:59
 1/6 A kérdező kommentje:
Valaki segítsen!Ha nem nagy kérés mindent az elejétől a végéig le írná valaki h csináljam
2009. aug. 28. 06:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy ISO fájlt töltöttél le? Azt nem kell kicsomagolni. Töltsd le MagicISO mellé a Magicdisket is: [link]

Ezután nyisd meg, jobb klikk Virtual CD/DVD-ROM, F: No Media, Mount..., keresd meg az ISO fájlt és már kezdheted is a telepítést, csak nyisd meg a sajátgépnél az F meghajtót.

2009. aug. 28. 07:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi eddig sikerült de viszont az ISO-t sehol nem találom
2009. aug. 28. 07:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Ahová letöltötted a Sims 3-at ott kell lennie.
2009. aug. 28. 07:58
 5/6 A kérdező kommentje:

hát köszi mindent de nem sikerül már nem egy helyen olvastam h nem kel crack-elni és h nem kel kód mások meg azt írták h kel én már meg zavarodtam teljesen. meg h nyissam meg a daemon tools és ott telepítsem de ott sem sikerült az egyik ismerősöm mondta h csomagoljam ki ki is lett és h utána meg jelenik a total commander másik felén a sims jel és arra katt és abban lesz egy fájl meg stb stb...

ez így nem könnyű:S pedig már hajnali 4 óta sz@rakodok vele azért köszi

2009. aug. 28. 08:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Milyen fájlokat töltöttél le? A kiterjesztésük érdekelne.
2009. aug. 28. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!