Operációs rendszer telepítése?! (Lent tovább)
Figyelt kérdés
Kérdezek egy furát..Ha az operációs rendszerem Win. 7 és vissza akarom tettetni az XP-t, akkor az nagy üggyel bajjal jár vagy csak egy sima installálás..Arra vagyok kíváncsi, hogy sok procedúra jár e vele vagy csak egy sima OP installálás és kész??!Elnézést kérek ezen tudatlanságomért, de nem vagyok egy nagy infózseni, én inkább csak a használó vagyok:) Értelmes válaszokért előre is köszi..2013. jan. 9. 02:20
1/3 anonim válasza:
Nem nagy dolog, csak tudd, hogy mit csinálsz. Egy oprendszertelepítésnél nagyon ajánlott a rendszermeghajtót leformázni, szóval a rajta tárolt adataidat előtte ki kell menteni, mert a művelet után azokat már visszanyerni nem tudod!
Nem nehéz dolog egyébként, csak a telepítőt nem win7 alól kell megnyitni, hanem bebootolni a telepítő CD-ről. Semmivel nem nehezebb, mint mondjuk a Win7-et telepíteni.
Esetleg komplikációk adódhatnak abból, hogy miután feltelepítetted, találsz-e XP-s drivereket.
2/3 anonim válasza:
Semmivel sem nagyobb dolog, csak utána még le kell tölteni a drivereket a gépedhez.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. jan. 10. 05:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!