Laptop kérdés! Most tölthetem? Vagy azonnal telepitsem?
Figyelt kérdés
Szóval.Tegnap vettem egy laptopot,(HP Compaq 610) és a pasi azt mondta hogy mielött telepitem (mert op.rendszer nélkül kaptam) töltsem 1-1,5 órát az aksit.
Nos, most akkor ezt úgy kell tölteni hogy az aksi benne van a gépben és a tápegység áram alatt van? és ha letelik a 1,5 óra akkor kihúzhatom a tápegységet a gépböl a tápkábelt meg értelemszerüen a konnektoról?
2009. aug. 27. 10:43
1/3 anonim válasza:
ha feltöltötted az aksit, kihúzhatod az áramból a gépet és telepítheted
ugye ezt akartad kérdezni?
2/3 anonim válasza:
Telepítéskor jobb ha be van dugva a konnektorba a laptop.Van olyan program ami nem is települ,ha azt érzékeli,hogy nincs váltóáramos betáplálás./Microsoft NET Framework/
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, igen ezt akartam kérdezni!
2009. aug. 27. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!