Miért az én email cimemre jött ez a levél?
Kb. egy órája kaptam egy emailt , hogy az "xyz " google fiókjának megváltozott a másodlagos email címe.
Az "xyz" google fiókja az exemé, tehát megváltoztatta a másodlaggos email cimét. Azért kaptam ezt az email-t mert eddig én voltam a másodlagos email cim ? ..
Szerimtem te vagy az elsődleges E-mail cím. Mivel ha megváltozott a másodlagos, akkor arra küldi esetleg (amit nem ismersz), de az elsődlegesre biztosan.
Ha be tudsz lépni az xyz google fiókba akkor a te címeden fut, sőt ha nem is tudod a jelszót és nem írja ki a "Nem tud hozzáférni fiókjához? " elfelejtettem a jelszavam... hogy az email cím nem található az adatbázisunkban, akkor elküldi neked a jelszót a te címedre, tehát be tudsz lépni, így a te címed használatban van!
-Kérd meg hogy változtassa meg (közös érdek)!
-Kérj jelszóemlékeztetőt, változtasd te meg, majd felejtsd el a jelszót!
-Kérj jelszóemlékeztetőt, változtasd te meg, majd írj neki egy levelet, hogy ez történt és változtasson jelszót mert tudod!
Több alternatívát nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!