Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyire normális, hogy a...

Mennyire normális, hogy a frissítések nélküli home premium win7 közel 40 GB-ot foglal el (egyéb programok nélkül is)?

Figyelt kérdés
Anno, mikor vettem a laptopot win7-tel, akkor is néztem, hogy már ennyit elvettek a c-mről, és ehhez jött még az elmaradt frissítés , programok. Most szervízben volt és megint ők tették fel, és megint a c-men levő 120 GB-ból rögtön elszipkázott 40 GB-ot, ezután kezdtem csak feltenni a frissítéseket és a programokat, amiket használok. Én ezt nem érzem reaálisnak, mert mikor én tettem fel más gépére a szintén home premium win7-et, ennek a 1/3-át foglalta el. Hogy lehet ez?

2013. jan. 3. 09:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ja, igen, ezt el is felejtettem mondani, hogy 64 bites.

De az a furcsa, hogy ugyan ezt nem én tettem fel, de más gépére már raktam fel ugyanígy 64 bites, home premium win7-et és az korántsem foglal még most se annyi helyet 1,5 év után.

Ha keresgélek, milyen felesleges dolgokat érdemes ellenőrizni pl.?

2013. jan. 3. 10:21
 12/16 anonim ***** válasza:

W7 Pro x64 az Op. rendszerem.

A Windows mappám 18.6GB méretű.

Nekem is van Office és még néhány helyigényes progi.

Futtass egy CCleaner-t.

2013. jan. 3. 10:29
 13/16 A kérdező kommentje:
Azt rendszeresen futtatom.
2013. jan. 3. 10:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Kifogytam az ötletekből...sorry.

Talán jön majd valaki más. :-)

2013. jan. 3. 10:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Az én 64 bites windows-om is 24 GB. Ez szerintem ennyi. Megfelelő méretű "C" kell és annyi...
2013. jan. 3. 14:41
 16/16 anonim ***** válasza:

A probléma ott van, hogy nincs 24GB-s telepítölemez (DVD)

Én csak németül konyítok a laptophoz, ha érted. Nézz utána a :"Spiegelabbild" szó alatt. Bizti, hogy ahányszor új progit installáltál, csinált a Windows mindig egy másolatot a gépedröl és azt elrakta valahova.

2013. jan. 3. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!