Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy Samsung R540 em, nem...

Van egy Samsung R540 em, nem tudom hogy normalis e?

Figyelt kérdés
Nem nagyon hasznaltam...de hasznaltan vettem...picit forosodik de akkor is ha nem jatszok vele csak netezek.A Kerdes az lenne hogy baj vagy normalis?:DMeg ha mondjuk jatszanek is rajta...akkor mi lenne.Koszike elso netbookom.

#netbook;forro;meleg;samsung
2012. dec. 28. 07:32
 1/2 anonim válasza:

Szia,

Nem tudom, hogy aktuális-e még a válasz...

nekem is ilyen van. Samsung R540 JS01hu.

Ha nem játszok, nekem egyáltalán nem forrósodik. Nagyon jó kis masina és halk is. Érdemes megnézni, hogy a szellőző nincs e tele porral, de VIGYÁZZ, ne szedd le a hátulját, mert a billentyűzet és a touch pad is oda van kötve panellal, és ha kiakasztod, te az életben nem rakod vissza. Kell venni OBI-ban légfúvó sprét, és azzal kifújni a szellőzőjénél, mind a két irányból, mert ugye ennél kettő van.

Ha ez sem segít, akkor win7 esetében, állítsd át a processzor max teljesítményét 100%-ról mondjuk 60%-ra. De szerintem nem tud szellőzni rendesen és az a baj, hogy melegszik.

2013. jan. 6. 00:02
 2/2 A kérdező kommentje:
W8 pro van rajta allata egy hutes es jateknal melekszik meg mindig de nem nagyon csak erezni...de mondjuk egy 5 (valoszinu tobbet is)ora jatekkot siman ki bir..aksit ki vettem toltorol megy.de melekszik.
2013. jan. 10. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!