Iphone 5 vag Samsung Galaxy s 3? Lehetőleg olyanok írjanak akik használják / próbálták a telokat! (Normális válaszokat várok)
bp1985
ez így hülyeség. kisebb kijelző vkinek előny is lehet, nem egy nagy tepsit kell cipelni, proci meg nem gyengébb, pontosabban oprendszer különbsége alapján nem lehet 1:1-be összemérni.
pixelsűrűség hasonló, kevesebb pixel de kisebb kijelző!
NFC meg sokan azt se tudják róla eszik vagy isszák, így még nehéz előny közé sorolni
egyszerűen egyik se jobb a másiknál, különböző célcsoport, akinek kisebb kijelző kell annak iphone 5 aki tepsiket szereti annak S3!
bp1985
2. és 3. válaszoló vagyok
Elég félreérthetően írtam le de telóról voltam és véletlenül rámentem a válasz küldésre, úgy hogy még nem fejeztem be. A két választ EGYBE kell olvasni. Egy szóval sem mondtam, hogy jobb az iPhone (sőt én speciel nem is szeretem az Apple termékeket).
Így nézett volna ki a válasz eredetileg: SGS3-at válaszd, mert minden téren jobb mint az iPhone 5 de még jobban jársz szerintem egy Xperia T-vel mivel jobb a kamerája, jobb az anyaghasználata, szebb a kijelzője és mivel S4-es Snapdragon proci van benne ezért van olyan gyors mint egy SGS3-ban lévő Arm Cortex-A9 és kevesebbet is fogyaszt mivel csak 2 magos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!