Samsung galaxy s 3 vagy Iphon 4 s? (azok írjanak cak akik használják valamelyik telefont! )
Bocsánat,én nem használom jelenleg egyiket sem most rendeltem meg magamnak a Galaxy S3at !
Azoknak érdemes az iPhone akik birják a korlátokat.
Sokan fikázzák az S3at mert android nekem jelenleg is android telefonom van semmi gondom nincsen vele.
Viszont már 2 olyan ismerősöm is volt aki visszaküldte az iphonet cserebe galaxy s3 ért..
Ha nem akarsz sokat költeni márpedig ezek mellett lehetetlen akkor ajánlom a s2-őt mert azis egy jó telefon és kifizethető is :)
Persze nem rábeszélés tárgya,alapjában véve utálom amikor kérdést teszek fel és koze nincs a válasznak a kérdéshez:)ez csupán egy tanács,mindenkinek személyreszabott igényei vannak.
Engem az fogott meg hogy van dokumentum szerkesztő és hasonló!!
Sok szerencsét a választáshoz..Én nagyon iphone rajongo voltam (mindig azt mondtak jo az nekem mert azon is megy az angri bird csak tudnám mi a szar az)
Ne másra hallgas a te izlésed te fogsz vele együtt élni:)
Üdv.
Samsung Galaxy S3, méghozzá azért, mert: Jóval többet tud, nagyobb, szebb kijelző + nem kell annyit költeni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!