Mi okozza a kékhalált az új Asus laptopomon? *
Windows 7 fut rajta. Semmi különöset nem telepítettem rá, szóval nem is értem. Netezés közben jelent meg a kékhalál tegnap, azóta nem volt semmi. Mi okozhatta? Mit tudok ellene tenni?
Amúgy már magával a gép telepítésével gondjaim voltak, az USB 3.0 miatt senki sem tudta megcsinálni... szervízben szétszedték és csak úgy tudták telepíteni.
szervízben szétszedték és csak úgy tudták telepíteni.
Már le is írtad a hibát :))
Nem a szétszedéssel van baj hanem azzal hogy a winyot egy másik gépbe telepítették amit nem szabad !!
még akkor sem ha a készülék típusa meg egyezik ez kb 93% ba működik
Erre az esetekre szereztem egy hasonlot
Oké, ezt értem. De ha vissza is viszem garanciába, akkor mit tudnak vele csinálni?
Vagy 3 szakemberhez vittem el előtte és egyik se tudta megcsinálni normális módon, ezért maradt végül ez a szétszedéses megoldás.
Nos 3 szakemberhez vitted el ? és szét szedték. A kérdés az hogy mindegyikőjük szétszedte? Ha igen akkor a gari ugrott :(
A megoldás egy KÜLSŐ USB S DVD OLVASÓ BESZERZÉSE ÉS EGY NOWI TELEPÍTÉS !!
Mennyibe került ez a kinai gagyi gép?!
Kikukázott 12 éves IBM Thinkpad kifogástalanul működik. Linux van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!