Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem jo a Tabletem. Mi lehet a...

Nem jo a Tabletem. Mi lehet a baja? Nem nyitja meg a kepeket.

Figyelt kérdés
Van egy Huawei markaju Telenoros tabletem. Eddig semmi baja sem volt. Ma fotoztam vele par kepet. A kameraban, meg engedi nezni az utolso kepeket. De amit bemegyek a fajl kezelobe vagy a kepnezwgetobe, nem adja ki a kepet, csak egy haromszog meg egy felkialtojel es, hogy. "S nem tamogatott kep". Igy sem megisztani sem semmit sen tudok. Nem alitottam el semmit, mar visszaalitast s csinaltam. Mi lehet a gond? A regifenykepek, amiket eddig megudtam nezni, mar azokat sem nyitja meg

2013. jan. 1. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Kikapcso/memkártya kiszed/bekapcs?

Az én androidos telefonomon valamelyik nap mindegyik zenelejátszó bemondta az unalmast, azt írták ki, hogy nincsenek fájlok az SD kártyán. Miközben a telefon érzékelte a kártyát. Kikapcsoltam, kicsit hagytam pihenni, majd vissza, és a probléma megoldódott:)

2013. jan. 1. 13:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Nincs benne mem kartya. Nem tul sokat hasznalom, csak ha hosszabb ideig nem vagyok otthon. Probaltam mar a ki/bekapcsolast:(
2013. jan. 1. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!