Mit szúrhattam el?
Figyelt kérdés
Egy régebbi gépből raktam át a vincsesztert egy újba.A régin American Megatrends alaplap volt a másikon ASUS K8N.Beraktam a vincsesztert és amikor bekapcsoltam a gépet először behozza a K8N-nek az inditóját azon továbbmegy és az Americanét is behozza.Leformáztam mindent amit kellet és mégis.Mi lehet a gond?:S2012. dec. 31. 21:42
1/5 A kérdező kommentje:
Jah ez lemaradt:Amikor bejön az XP_nek a töltési képe mikor betölti újraindul a gép.
2012. dec. 31. 21:43
2/5 anonim válasza:
Alaplap cserét a win annyira nem szereti (a linux is megsínyli, de azért megy tovább). Installáld újra a win-t.
3/5 A kérdező kommentje:
A vincsesztert cseréltem nem az alaplapot :D.
Csak a másik gépen volt másik alaplap és valahogy azis bennemaradt.De lehet hogy újratelepítem..
Köszi a választ :D
2012. dec. 31. 21:53
4/5 anonim válasza:
Az oprendszer szempontjából szerinted mi változott meg? A winyó v. az alaplap?
5/5 A kérdező kommentje:
Tényleg...Bocsi csakhát félkómában :D
De végülis megpróbálom újratelepíteni hátha jólesz
2012. dec. 31. 22:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!