Miért lassú a laptop? Hogy lehetne megoldani a problémát?
Figyelt kérdés
van egy ACER Aspire 5310 -es laptopom és mikor bezárok ablakokat lefagy és percekig tököl a problémán majd lefagy.
Win 7 van rajta..esetleg egy új op. rendszer meg tudja oldani a problémát, melyik?
2012. dec. 30. 11:46
1/2 anonim válasza:
Nekem pont ilyen problémám volt az asztalin, csak át kellett mozgatni a csatlakozókat!
2/2 anonim válasza:
Tegyél fel CCleanert ha még nincs és piriform defragglert... futtasd őket rendszeresen... jah és tiltsd le a rendszervisszaállítást minden meghajtón... nekem asztali gépem van és nekem is csinált ilyeneket ha nem használtam ccleanert és nem töredezettségmentesítettem... sőt csak most alig másfél-két hete jöttem rá hogy miért kezdi el pár héttel a rendszertelepítés után minden ok nélkül a fagyást és a lassulást... a rendszervisszaállítás bevolt nyomva mindkét merevlemezen vagyis partíción.. jah meg megnöveltem a lapozófájlt amit áttettem a c meghejtóról a d re...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!