Az lehetséges hogy máris elromlott?
Dec. 8-án kaptam egy acer laptopot. Nagyon jól működik, de most nem tudom használni, mert a töltője nem működik. Nem is érzékeli...
Esetleg olcsón tudok töltőt venni? Linket tudtok küldeni? :)
Ha garis még, akkor vidd vissza a boltba.
Ha nem, akkor jól megszívtad, mert töltőt nem kapsz 10-15 ezer alatt.
A hibát megtaláltuk: az öcsém és a hugicám szétugrálták... -.-" És így természetesen össze lett törve...
És sajnos nem is garanciás....
Micsináltak? Szétugrálták? Azt meg hogy? Fogták,és teljes erőből ráugrottak? Miért? Ez nekik jó? Én a helyedben kifizettetném velük,szobafogság 3 hétig minimum,és 4 darab hatalmas nagy pofon fejenként. Százezres dolgokat csak úgy szétugrálnak?
Hogy rohadna meg az összes ilyen gyerek,ki nem tud semmitse az anyagi dolgokról.
Bocsánat az indulatokért.
Semmi gond, kb nekem is ez a reakcióm....
Csak sajnos én ezt nem tehetem velük, mert én is csak 15 vagyok, de ők természetesen azon a helyen játszottak, ahol mondtuk neki hogy ne játszanak mert ott van a töltő, és mivel még kicsik (8 éves és 3 éves), ezért ugrálnak, és így teljesen tönkretették...
Tuti, hogy egy jó darabig nem engedem neki hogy még a gépem elé le is üljön!
[de a 3 éves nem igazán volt benne, ő csak követi a bátyját]
Vagy jön egy jó tündér és segít.
Az acernek és az asus x5dinek azonos a töltője?
Ha igen lehet, hogy lesz megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!