Konfig értékelés?
Alaplap: GIGABYTE GA-B75M-D3V
RAM: 8Gb 1600Mhz (2x4Gb)
CPU: INTEL i5 3.4Ghz
HDD: 500Gb TOSHIBA 7200RPM 32Mb SATA-III
HÁZ: ATX COOLERMASTER RC-K350-KWN2-EN ELITE
TÁP: ATX tápegység 450W Chieftec CTG-450-80P
VGA: GIGABYTE GT630 1Gb
nem gamer pcre építek nekem elég a vga csak a többbi az oké? (és vga-t késöbb tunningolhatok egy 650Ti-re)
Ezt nem teljesen értem nem játékra kell, de később bővítheted 650Ti-re?
Amúgy ha nem játszol felesleges a gt630.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..
Ez a te kérdésed?
jah és hát játszom csak nem kell a legerösebb VGA....
(battlefield 3-azok (elmegy a mostanin is de akarok picit fejleszteni) tehát nem kell a legerösebb VGA de egyszer majd fogok fejleszteni amikor ideje lesz) nem szokott izgatni a grafika nekem csak az a lényeg hogy folyamatos legyen a játék.
A két alaplap között kb. 1000 Ft a különbség, de nekem mindegy. Először azt mondod nem játékra kell, utána meg battlefield 3-mal tolod, akkor ezek után mit mondjak, ja meg írod hogy az asrock lesz utána meg giga lesz.
Nem vagy túl határozott, mégis tartod magad a konfigodhoz, akkor minek írtál ki kérdéseket?
az asrockot ez elött irtam és mivel olcsob és ugyanazt tudja gondoltam az választom
a bf3mal a mostani a knfigom is elmegy csak tunningolni akarok. de nem VGA-t 90.000Ftért igy érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!