Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » TL-WR1043ND Media server...

TL-WR1043ND Media server hiba? Van ez a routerem amire rá dugtam egy 2 TB vinyót felmásoltam rá sorozaokat filmeket stb. Van egy Lg tv-m de érdekes dolgokat lát.

Figyelt kérdés

Elindítom a media servert megosztottam a gyökér könyvtárat a sorozatok mappát és egy sorozatot is külön.

de valamiért tv nem megosztott mappát látom csak hanem 2 másikat.

Kérlek segítsetek mit csinálok rosszul.

[link] ez alapján készítettem el a megosztást.

De valamiért a windows media player is csak 2 filmet lát a merevlemezről.

Köszönöm

2012. dec. 27. 09:49
 1/3 anonim válasza:

Én is hasonlóval találkoztam. Nálam a sok könyvtár közül csak néhány jelent meg... amire rájöttem: a media server funkció max. 100 média fájlt tud megosztani, legyen az kép/videó/hang. Ennél több fájl nem jelenik meg a megosztásban. :(

Ha valaki tud erre megoldást, azt én is szívesen venném...

2013. jan. 28. 01:36
 2/3 anonim válasza:

Üdv, töltsd le ezt és pakold fel: TL-WR1043ND_V1_140319

Ez már tudja a 3000 fájlt.

v1: [link]

v2: [link]

2014. aug. 28. 22:52
 3/3 rigor1 válasza:
Sziasztok! Hogyha kikapcsolom a routert majd újra be akkor a file könyvtárat nem látja a tv. Hogyha újra megosztom a könyvtárat természetesen ismét jó. Van megoldás arra, hogy ne kelljen minden egyes alkalommal ezt megtennem? Köszönettel,
2015. aug. 1. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!