Mennyire kockázatos egy 10 éves Laptopon a BIOS frissítés?
Bios frissítés, minek?
Én sosem csináltam (saját gépemen) és mégis tökéletesen megvagyok.
"gondoltam,ha frissítem"
Olvasd el, hogy a frissítés tartalmazza-e ezt a funkciót vagy sem. Ha 5 perc olvasással csökkenthető a kockázat, akkor mindenképpen megéri.
Szerintem sem fog usb-ről bootolni.
De szerintem erre a funkcióra annyira nincs is szükség. Pláne, hogy gondolom optikai meghajtó van benne.
Rossz a meghajtó,és nem akartam volna venni bele,ezért gondoltam erre,van valaki,aki aki megtudja erősíteni,h a frissítéssel sem lehet majd bootolni?
Mert akkor tényleg bele sem kezdek.
"Természetesen készül biztonsági mentés a bios jelenlegi állapotáról,ha valami gubanc lenne a frissítéssel akkor nem történik semmi baj,visszaáll minden az eredeti formába,tapasztalatból mondom"
Tapasztalatból??? Pont ilyen laptopod van vagy mi? Az újabb gépeken visszaállítható a régebbi BIOS ha probléma van, de egy 10 éves gépnél még nem volt bent ez a funkció, ami annyit jelent, hogy a frissítés közben lefagy a gép vagy áramszünet lesz, akkor az egészet kidobhatja? Ennyit a tapasztalatról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!