Zsuzskah kérdése:
Most mi a gép baja?
Figyelt kérdés
Sziasztok egy laptopot telepítek újra (acer travel mate 630) nem tudtam belépni a biosba, ezét windowsból indítottam a telepítést, windows xp-t telepítek, a régi rendszert részben töröltem, az újat nem tudta feltelepíteni a GÉP, ELVILEG A CD VOLT A HIBÁS, most csak azt írja ki, hogy válasszak telepítés/javítás/kilépés, de egyik billentyű lenyomására sem reagál, ne nézzetek hülyének,3 napja kifogástalanul telepítettem újra egy másik gépet Lécci segítsetek!2012. dec. 26. 16:07
1/2 anonim válasza:
"3 napja kifogástalanul telepítettem újra egy másik gépet" - remélem azt nem egy Op. rendszer alól telepítetted.
Aranyszabály : Windows-t bootolással telepítünk.
2/2 A kérdező kommentje:
Természetesen boot menüből,
Már megoldottam, egy usb billentyűzettel (nem tom mér csak így) be tudtam lépni a boot menübe, és most már a wincsit formázom, de azért köszi
2012. dec. 26. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!