Ma_zsola kérdése:
Miért laggol a flash alapú játék nállam?
Figyelt kérdés
Elég sokat játszom egy internetes játékkal a neve darkorbit 5 megás netem van 2magos AMD proci nvidia 9600 gs videókártya 2 giga ram ezek mellet van telepítve instan memeory cleaner, cfos forgalom irányító program de így is laggol nem azt kérem hogy vagyányan be szólogassanak azok akik mással töltik az idejük hanem azt hogy ha valaki éert ehhez jobban adjon tanácsot hogy mivel lehet javítani a helyzeten.
Köszönöm.
2012. dec. 24. 22:42
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg nem bírja a proci. Ha jobbgombbal lejjebb lehet venni a minőséget, akkor vedd alacsonyra. Bár valószínűleg ez le van tiltva a játéknál. Ezen kívül csak annyit tehetsz, hogy a felesleges programokat, folyamatokat lelövöd, illetve priorizálod a megmaradt folyamatokat.
2/3 A kérdező kommentje:
Van ilyen lehetőség a jobb gombos előugró menüben és természetesen használom is ;) csak a francia csavar ott jön be a képbe hogy a múlthéten ujjra kellet telepítenem a win-t és addig jó volt nem tökéletes de jobb mint most a proci meg 2x 2.4gigás ezek szerint ez teljesítmény nem elég egy ilyen flash alapú játékhoz azt mondod pedig épp ezért cseréltem 2 magosra :( sőt még a video kártyám is sokkal kisebb volt azt is el boltoltam. Valójban arra gondoltam hogy valami program nincs-e vélettlen ami javítani tudna ezen?
2012. dec. 25. 08:21
3/3 anonim válasza:
Pár éve játszottam vele meg most is kipróbáltam és nem sokat változott tehát ami volt gépem (2.6 GHz proci, 512MB ram, 64MB 64 bites videókártya, 32 bites rendszer) azon most is tökéletesen menne akadás nélkül mint régebben tehát nem hinném hogy a géppel van a gond. Annak Szerintem elégnek kell lennie ahhoz a játékhoz bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!