Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Dlc-ket hogyan lehet venni?

Dlc-ket hogyan lehet venni?

Figyelt kérdés
Sok helyen kérdeztem, de nem nagyon értettem. Részletes leírást kérnék, előre is köszi. :)

2012. dec. 23. 22:39
 1/8 Komplikato ***** válasza:

Nem értem a kérdést.

Origin-es játékhoz az Originen, Steam-es játékhoz a steamen, Xbox játékhoz az Xbox Live-on, PlayStation-höz a PSN-en, stb.

2012. dec. 23. 22:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Úgy mint a többi játékot. A különbség annyi, hogy nem önálló, hanem egy kiegészítőként egy alapjátékra települ rá. De a vásárlás módja nem különbözik, vagy bemész a boltba és megveszed ott, vagy a netes felületen veszed meg és töltöd le.

A kérdés inkább az lehet, hogy:

hogyan kell a netről megvenni?

2012. dec. 23. 22:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Na megis van a válasz, miszerint bemegyek egy olyan boltba oszt cső eddig ezt nem mondta senki. A második válaszolónak köszönöm.
2012. dec. 24. 11:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy minden játéknak vagy kiegészítőnek van dobozos verziója, van ahol csak a netes vásárlásra vagy utalva.
2012. dec. 24. 14:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Assassin's creed 3-hoz kellen, de direkt oda írtam, hogy részletes leírást kérnék, főleg a netes vásárláshoz, mert azt tudom, hogy kell boltba menni...
2012. dec. 25. 07:49
 6/8 anonim ***** válasza:
neked kéne részletes leírást készítened mivel nem csak az ac3-hoz van dlc...
2012. dec. 26. 19:36
 7/8 A kérdező kommentje:

???? Most fontos volt ezt oda írni -.-

Választ vartam volna, amikor megláttam, hogy van egy új hozzászólás és nem beszólást...

2012. dec. 26. 23:14
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Öcsém, de mi a f@szomra vársz részletes leírást, amikor nem írod le milyen platformra kéne és a játék nevére is 3 napig kell várni...

Ráadásul ez olyan egyszerű dolog, mint a faék, 14 évesek meg tudják egyedül oldani...

Menj be egy boltba és vedd meg, ez a legegyszerűbb...

2012. dec. 26. 23:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!