Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Torrentezők helpelnétek?

Torrentezők helpelnétek?

Figyelt kérdés

Feltöltöttem a bigtorrentre 1 filmet, amit azonnal töröltek azzal az indokkal, hogy eredeti releast csak eredeti formátumban fogadunk el. Mit kell ilyenkor csinálni?

Úgy csináltam, hogy TPB-ről letöltöttem a cuccot.

Megcsináltam a torrent fájlt.

Frapsel csináltam pár pillanatképet, amit feltölthetek.

Format Factoryba megcsináltam az NFO fájlt.

Ami volt a torrent oldalon a leírásban infonak azt kimásoltam és beillesztettem a bigtorrentes leírásba.

Majd feltöltöttem.

Ezután pedig törölték. Tipp, hogy hogy kell eredeti releast vagy mit csinálni?

2012. dec. 23. 12:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet meg kellett volna hagyni mindent. Az eredeti release esetén (ha) van saját nfo-ja a releaser adataival, akkor arra van szükség, és nem az általad készítettre. Sample esetén az eredeti sample-re.

Ilyenkor nem szokott az oldal saját szabályzata érvényesülni, mivel az eredeti rls rendelkezik minden igazoló adattal.

A másik lehetséges probléma a jövőben az lesz, hogy az eredeti release minden oldalra általában felkerül, így dupe miatt a tiédre nincs szükség.

2012. dec. 23. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!