Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mennyire jó...

Szerintetek ez mennyire jó gép? HD filmeket néznék és neteznék (egyszerre 8-10 oldalt is megnyitok néha) Esetleg játszok régebbi játékokkal.

Figyelt kérdés

Alaplap: ASUS F1A75

Processzor: AMD Athlon II X4 651K 3.00GHz FM1 BOX

Memória: KINGSTON 4Gb 1600 MHz

Winchesterem van.

2012. dec. 22. 02:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez így semennyire nem jó mivel nincs benne videokártya, válaszd az A8-3850-es apu-t és 2x2GB 1600MHz-es memóriákat, mehet bele olcsóbb lap is ha nem szeretnéd, hogy drágább legyen kompletten.
2012. dec. 22. 07:03
 2/4 Kovács Pistike01 ***** válasza:
A6-3650 is bőven elég, még ti raktatok össze nekem egy Llianot, és nagyon meg vagyok elégedve vele. :)
2012. dec. 22. 09:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Én úgy tudtam, hogy van benne videókártya.

Ezt egy összerakós oldalon csináltam és ott azt írta, hogy nem kell plusz videókártya, mert elvileg integrálva van.

2012. dec. 22. 13:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Az Fm1-es Athlon-ban le van tiltva a grafikus mag, tehát amit az első válaszomban írtam az érvényes továbbra is.
2012. dec. 22. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!