Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért fut egyszerre rengeteg...

Miért fut egyszerre rengeteg svchost. Exe és egyéb alkalmazás a háttérben?

Figyelt kérdés
Olyan problémám van, hogy egyszerre nagyon sok svchost.exe nevű alkalmazás fut egyszerre, de van még egyéb más dolog is amiből egyszerre fut több is. Ez az svchost.exe viszont már különösen is zavar.
2012. dec. 13. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
A rendszer elég sok rendszerfolyamatot futtat. Nincs mindegyiknek neve, közösen svchost.exe-ként jelennek meg. Normális ha sok van belőle.
2012. dec. 13. 15:37
 2/5 A kérdező kommentje:
viszont az a furcsa, h rendszertelepítés után max 1-2 fut, és futott..viszont max egy hete mikor ránéztem már egyszerre futott vagy 12. Vhogyan nem lehet ezeket megszüntetni, mert ahogy elnézem eléggé zabálnak is?
2012. dec. 13. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajátgépen jobb klikk/kezelés/szolgáltatások

Itt nézheted meg hogy mi fut, ezek kerülnek be a folyamatok közé is. Leállíthatóak, de nem ajánlott. A rendszer is figyelmeztet hogy milyen más dolgot húzhat magával, amivel a rendszer instabil lehet vagy le is állhat.

De a Feladatkezelőben is le van írva melléjük hogy helyi, hálózati vagy rendszerfeladatot látnak el, tehát a futáshoz szükségesek. Megnéztem, nálam 14 fut.

2012. dec. 13. 15:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm, hogy válaszoltál. Csak az a baj, hogy mióta sok fut belőle a gép teljesen le van lassulva és nem értem hogy miért. Lehet más a probléma forrása. Egy vírusirtást kipróbálok majd, lehet az a gond.
2012. dec. 13. 16:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Kevés RAM is produkálhat lassulást.
2012. dec. 13. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!