MyAudio tablet pc 7"?
Figyelt kérdés
Mivel elég gagyi kamerája van, az lenne a kérdésem,hogy a kamerát ki lehet e benne cseréltetni valami jobb minőségűre?2012. dec. 18. 20:14
1/3 Gugu Gabor válasza:
a tabletekben, telefonokban az esetek 99,9% ban nem tudsz se kamerát se processzort se semmit cserélni. Sajnos ez van ennyi pénzért
2/3 anonim válasza:
ezt én is megkérdeztem,
és tudod mit válaszoltak ?
azt,hogy : Ja ,nem a Tecsóban a 20 ezer forintos kínait kell megvenni,hanem normális gépet,és annak jó a kamerája is,
3/3 anonim válasza:
Előttem lévő: Ezt arra érted, hogy nem a Tesco boltokban kell megvenni hanem, mint pl, a Hivatalos MyAudio oldalról? :D Én is MyAudio Tablet vásárlás előtt vagyok, és nem szeretnék gagyit venni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!