Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem tudok belépni a BIOS-ba...

Nem tudok belépni a BIOS-ba mert LAN-rol akar bootolni hogy lehet visszaállítani?

Figyelt kérdés

Adott egy MSI 865PE neo 2-v alaplap egy nap elkezdtem bekapcsolni és LAN-rol akar bootolni és amikor kapcsol befele nyomom a DELT F2 de semmit se csinál mintha nem is nyomnám meg nem tudok belépni a biosba hogy átálítsam már csináltam comos-resetet is kivettem az elemet de ugyan az.

Kiírja a hálókártya nevét utánna alulra irja hogy Press Shift-F10 confugure erre sem reagál de ha a CTRL+ALT+Delt nyomom akkor újraindul. Mit csnáljak vele? kuka?

2012. dec. 16. 11:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha USB-s a billentyűzeted, akkor kéne egy PS2-es, mert a DEL-re a BIOS-ba kéne lenned...
2012. dec. 16. 14:31
 2/8 A kérdező kommentje:
PS2 billentyűzetem van.
2012. dec. 16. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor a DEL-el a BIOS-ba F11-el a bootmenübe kéne tudni menni. Lehet hogy túl későn nyomod a billentyűt...
2012. dec. 16. 16:06
 4/8 A kérdező kommentje:
De hiába nyomkodom semmit nem csinál del f2 nyomogatom amikor már bekapcsolom.
2012. dec. 16. 16:07
 5/8 anonim ***** válasza:
próbáld úgy hogy csak a del -t nyomogatod (A bekapcsolástól kezdve folyamatosan), majd amikor sípoló hangot ad nyomj egy entert
2012. dec. 26. 23:38
 6/8 A kérdező kommentje:
megnyomtam de akkor se csinált semmit. nem is sipolt pedig van benne csipogó
2012. dec. 28. 08:57
 7/8 anonim ***** válasza:
alul a képernyőn ki kéne írnia hogy bios: milyen bilentyü
2012. dec. 28. 10:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezt írja a hivatalos útmutató:

Entering Setup

Power on the computer and the system will start POST (Power On Self Test)

process. When the message below appears on the screen, press <DEL> key to

enter Setup.

DEL: Setup F11: Boot Menu F12: Network boot TAB: Logo

If the message disappears before you respond and you still wish to enter

Setup, restart the system by turning it OFF and On or pressing the RESET button. You

may also restart the system by simultaneously pressing <Ctrl>, <Alt>, and <Delete>

keys.

2012. dec. 28. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!