Szerintetek megéri megvenni az M - Tech aTab7 8GB táblagépet?
Figyelt kérdés
A minap a Tesco-s újságban láttam meg ezt a táblagépet elég jó áron, és elgondolkoztam rajta, hogy megvenném, ha megéri. Akinek esetleg van tapasztalata ezzel kapcsolatba, annak megköszönném ha leírná a véleményét.2012. dec. 12. 15:33
1/1 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen készülékem szerintem megéri megvenni, tudásához képest elég olcsó de azér vannak hibái...
Például az érintőképernyője szerintem siralmas, nincs benne GPS, fényképező elöl van de az azt hiszem inkább webkamerázásra alkalmas mert elég gagyi fényképeket csinál (de webkamerázni jó vele nem szaggat a kép)
De tudsz vele játszani, netezni, filmet nézni stb... 30.000-ér pedig ez bőven elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!