Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a D meghajtómmal?

Mi lehet a D meghajtómmal?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi lehet a D meghajtómmal, ez egy 500 gigás vincseszter. Most lett újrarakva a gépem, erre rá 1 napra töltögettem a netről és egyszer csak minden belassult. Újraindítottam a gépet, ellenőrizget azóta még bekapcsolás előtt, de nagyon sok ideig csinálja, és ellenőrzés után nem lesz semmi. Nem elérhető a D meghajtó és semmi sem ami rajta volt. Több mint 10 perc kell a gépnek hogy bekapcsoljon mióta nem jó.

Ezt írja mikor bele akarok menni a Dokumentumokba, ami a D meghajtón van:A mappa (Dokumentumok)nem található. Kattintson jobb gombbal a(z) Dokumentumok ikonra, kattintson a tulajdonságok parancsra, majd ellenőrizze, hogy a célmappa elérési útvonala helyes-e.

Ha kell, videót csatolok a bekapcsolásról.

2012. dec. 10. 17:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy valami bejegyzés megsérült rajta. Ez nem fizikai sérülés, tehát a lemeznek nincs baja. Azért tart a beindítás sokáig, mert észleli a hibát és elindítja rajta a scandisket, gondolom. Próbáld meg windows alól ráküldeni a lemezkarbantartót, bár az nem egy nagyon jó program, de hátha segít. Ha megformáznád az segítene, de gondolom van rajta sok dolog, ami kell és nem tudod hová másolni.
2012. dec. 10. 18:02
 2/3 A kérdező kommentje:

Mondom most lett újra rakva, tehát nem sok mindent vesztenék róla.

Nem bánom én, csak legyen jó.

Hogyan formázzam meg?:DDD

2012. dec. 10. 18:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Ledarálni róla az op. rendszert és ujrarakni, lehetőleg eredetivel
2012. dec. 11. 03:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!